BINDI – YOGASTUDIO
huisstijl items / visuele communicatie / fotografie

Alweer bijna zeven jaar geleden, dat ik in een spontane actie direct reageerde op de oproep van Nicole, eigenaresse van yogastudio Bindi. Nicole was opzoek naar vrijwilligers voor de receptie want de yogastudio zou gaan uitbreiden met een café, lounge en winkeltje. Dat leek me gewoon heel erg leuk en gezellig want Bindi is een hele fijne plek om te zijn. En zo zat ik dan twee weken later achter de receptie en checkte ik de cursisten in voor de yogalessen. Dát doe ik nu nog steeds. Daarnaast ben ik ook als freelance vormgever voor Bindi aan de slag gegaan en verzorg ik de gehele visuele communicatie en fotografie.

 

Zo’n 7 jaar geleden stapte Laura de studio binnen om als vrijwilliger de receptie te ondersteunen. Gewoon naast haar toenmalige baan als DTP-er en vormgever. Mijn eigen grafisch vormgever was met zwangerschapsverlof en had mij doorverwezen naar een collega. Haar liet ik een flyer ontwerpen, maar was niet geheel tevreden. Ze kon niet echt vertalen wat ik in mijn hoofd had. Uit nieuwsgierigheid liet ik Laura ook de gevraagde flyer ontwerpen en was compleet verrast toen ze precies vertaalde wat ik in mijn hoofd had! Vanaf die dag was Laura mijn vaste grafisch ontwerpster en dat is zo gebleven.

Ze doet alles voor Bindi, van de flyers, de foto’s voor de website tot aan de opmaak van de nieuwsbrief. Ze is heel creatief en weet met kleine details het net dát te geven waardoor het nog mooier wordt! Daarnaast kan ze goed fotograferen, waardoor je echt een all-rounder voor je hebt. Ze kan jouw stijl vertalen in haar ontwerpen, zonder haar eigen handtekening uit het oog te verliezen. Na 7 jaar ben ik nog steeds zo blij dat Lau bij Bindi binnenliep!!

Nicole de Raad www.bindi.nu