Daarnaast is het nog eens heel fijn om met haar samen te werken; ze luistert goed naar je en draagt daarna mogelijkheden en ideeën aan.’

Jet Pouw

Haar creaties zijn een verlengstuk van mij. En dat is erg mooi om te ervaren. In kleur, lijn, sfeer, minimalisme, diepgang en detail. Laura rijkt steeds weer nieuwe ideeën aan om vernieuwend te blijven stromen, in de sfeer naar buiten gericht.

Gerdie van Gerwen – Svaha

Laura heeft de gave om gevoel en vage ideeën te vertalen naar een prachtig en passend logo.

Lieske Scholtus

Steeds als ik naar mijn logo kijk word ik er helemaal blij van. Met zo veel passie en gevoel heeft zei een logo gecreëerd die echt bij mij past.

Lisette de Jonge – Kraamzorg Lisette

Het was heerlijk om met Laura samen te werken. Het is grandioos hoe ze de merkaba heeft weten vormgeven naar een logo dat bij mij past. Super blij mee. Het is knap hoe iemand een zeer vage omschrijving kan omzetten tot zoiets tofs.

Simone Bold

Ze is heel creatief en weet met kleine details het net dát te geven waardoor het nog mooier wordt!

Nicole de Raad  – Bindi

‘De samenwerking met Laura verloopt iedere keer weer super. Laura voelt goed aan wat ik mooi vind en wat bij mij en mijn bedrijf past!’

Florien de Graaf  – Kunst van Haar

In Laura vond ik de perfecte partner om het idee dat ik in mijn hoofd had tot leven te brengen. Uit mijn hoofd, in de computer getransformeerd tot alle denkbare bestandsformaten. Tastbaar: precies zoals ik het voor ogen zag met een beetje meer.

Jiske Reeskamp – Jai Jiva Yoga

Opzoek naar een visuele identiteit? Foto's nodig voor je website/social media? Of als bedrijf op zoek naar een freelance vormgever/dtp'er?

Neem gerust contact met me op. Ik vertel je graag meer over mijn werkwijze en ben benieuwd naar jouw wensen.