Wat zijn wij blij met Laura! Voor het Merwede LAB pakt ze alle ontwerp vraagstukken op, van groot tot klein. Laura maakt van de meest rommelige documenten, prachtige grafische designs. En dat ook nog eens in een mum van tijd én met de nodige flexibiliteit en goede communicatie skills.

Anne van Hogendorp
Merwede LAB

Al een aantal jaar werken wij samen met Laura. Laura reageert altijd heel snel en denkt ontzettend mee. Met weinig woorden snapt ze wat wij bedoelen en maakt ze precies de visuele vertaling waar we naar zoeken.

Maartje Mulder
Petje af

Wij van Wereld van Werken hebben heel prettig met Laura samengewerkt. Wij zijn onder de indruk van haar slagvaardigheid en creativiteit. In slechts enkele weken en met minimale input heeft zij voor ons een huisstijl ontwikkeld en een uitnodiging voor een netwerkevent ontworpen.

Wereld van Werken

Al een aantal jaar werken wij samen met Laura. Laura reageert altijd heel snel en denkt ontzettend mee. Met weinig woorden snapt ze wat wij bedoelen en maakt ze precies de visuele vertaling waar we naar zoeken.

Maartje Mulder
Petje af

Laura is heel creatief en weet met kleine details het net dát te geven waardoor het nog mooier wordt!

Nicole de Raad
Bindi

Het is heel fijn om met Laura samen te werken; ze luistert goed naar je en draagt daarna mogelijkheden en ideeën aan.’

Jet Pouw

Laura vraagt en luistert,
ontwerpt en ontdekt,
steeds iets nieuws en mooiers,
steeds iets dichterbij de huisstijl
waarvan je weet:
dit ben ik, dit bied ik!

Elisabeth Hoeven

Binnen een paar stappen weet Laura mijn ideeën te vertalen naar een ontwerp waar ik heel blij mee ben. Mijn huidige logo straalt precies de boodschap uit die ik voor ogen had!

Marjorie Westerhof
Dierenosteopathie Westerhof

De creaties van Laura zijn een verlengstuk van mij. En dat is erg mooi om te ervaren. In kleur, lijn, sfeer, minimalisme, diepgang en detail. Ze rijkt steeds weer nieuwe ideeën aan om vernieuwend te blijven stromen, in de sfeer naar buiten gericht.

Gerdie van Gerwen
Svaha & Gerdies Garden

Laura heeft de gave om gevoel en vage ideeën te vertalen naar een prachtig en passend logo.

Lieske Scholtus

Steeds als ik naar mijn logo kijk word ik er helemaal blij van. Met zo veel passie en gevoel heeft Laura een logo gecreëerd die echt bij mij past.

Lisette de Jonge
Kraamzorg Lisette

In Laura vond ik de perfecte partner om het idee dat ik in mijn hoofd had tot leven te brengen. Uit mijn hoofd, in de computer. Tastbaar: precies zoals ik het voor ogen zag met een beetje meer.

Jiske Reeskamp
Jai Jiva Yoga

Vragen of interesse? Neem gerust contact met me op.
Ik vertel je graag meer over mijn werkwijze en ben benieuwd naar jouw wensen.